Ємнісне обладнання
Відвантаження, транспортування та встановлення ємності об'ємом 75 м. куб.
Ємності
Ємнісне обладнання призначене для виконання технологічних операцій з переробки харчових рідин, таких як зберігання, нормалізація, нагрівання, сквашування, дозрівання, приготування сумішей, емульсій та інше.
Дане ємнісне обладнання, як правило, виготовляється з корозійностійкої сталі.
Ємності залежно від призначення, можуть бути в горизонтальному або вертикальному виконанні, одностінні або термоізольовані, з плоским, конічним або сферичним дном, для розміщення в приміщенні або на вулиці, мати різну місткість.
Ємнісне обладнання може бути оснащене наступними елементами:
- перемішуючими пристроями рамного, якірного, лопатного або пропелерного типів;
- миючими головками і люками для можливості проведення санітарної мийки;
- оглядовими вікнами;
- пробовідбірниками для лабораторного контролю продукту;
- приладами для контролю температури, рівня заповнення, ваги;
- переливною трубою;
- мірними трубкою і лінійкою;
- регулюємими опорами;
- системами для нагрівання або охолодження рідин, які знаходяться в ємності.