Поточно-механізована лінія призначена для виробництва пшеничних сортів хліба. Устаткування лінії забезпечує виконання наступних технологічних операцій:
- приготування опари;
- приготування тіста;
- тісторозділка;
- розстойка;
- випічка;
- упаковка.
Продуктивність печі, кг/год, хліба подового білого з суміші борошна пш. В і 1 сортів - 360-890.
Лінія складається:
- Дозатор рідких компонентів;
- Дозатор борошна;
- Машина тістомісильна;
- Діжа підкатна;
- Діжепід'ємники;
- Машина тістомісильна інтенсивного замісу;
- Тістороздільник;
- Округлювачі конусні;
- Шафа попередньої розстойки;
- Тістозакаточна машина;
- Посадчик;
- Шафа кінцевого вистоювання;
- Нарізник;
- Піч А2-ХПК c парогенератором і теплоутилізатором;
- Обприскувач (зволожувач);
- Транспортер готової продукції;
- Циркуляційний стіл;
- Пакувальний автомат.